PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 24. junij 2006

21:00 - R.A.F.A.L.
E.K.G. (Lj) + NA SUHO (Lj)

[b]EKG(eh kurc gleda)[eb]
EKG je mlad hc punk bend iz Ljubljane. Bend obstaja priblizno pol leta. Glasba, oziroma besedila ne govorijo o politiki ali tezkih problematikah, ampak so nastala iz raznih "zajebancij" in dogodkov iz resnicnega zivljenja. Ideja glasbe temelji na energicnih koncertih, torej na zabavanju folka. Zasedbo sestavljajo Tine Bele - vokal, Klementina Kregar na bobnih, Scurk na basu, Borut Mohar na kitari in Andrej Svajger na drugi kitari.

[b]Na suho[eb]
So štiričlanska skupina nadebudnih mladcev, ki radi poslušajo in igrajo glasbo, še posebej tisto, ki nosi letnik 1960 (pa še plus minus dvajset let in še vse vmes), igrajo pa seveda tudi svoje komade. V sedanji zasedbi igrajo približno pol leta, njihova vrlina pa je, da nihče izmed njih ni bobnar ampak so vsi kitaristi in se zato izmenjavajo na bobnih in basu. Ne obremenjujejo se s stili in "svirajo" glasbo ne glede na letnik ali zvrst, saj menijo, da je vsaka glasba dobra ako je le zaigrana z srcem.


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz