PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 19. oktober 2006

21:00 - R.A.F.A.L.
BALLAST (Can) + WASSERDICHT (Slo)

[b]Ballast[eb] - bend iz Montreala, ki nam prinaša mix melodičnega hard cora in crusta z močnimi vplivi klasičnega peace-punka, z odličnim ženskim vokalom... Najpogosteje se jih primerja z zlitjem muzike bendov Lost World, Post Regiment in Tragedy.
Diskografija:
Demo kaseta (2001) - Self-released
Demo kaseta (2003) - Self-released
Numb Again 7" EP (2004) - Self-released
Sound Asleep LP/CD/kaseta (2005) - Profane Existence/Truj??ca Fala (kaseta)
Ballast 7" EP (2005) - Stonehenge
FUSE LP (2006) - Truj??ca Fala
[L]http://www.myspace.com/ballast_montreal[EL]

[b]Wasserdicht[eb] - igrajo že od davnega leta 1990. Po kupu kadrovskih menjav in dveh daljših obdobjih neaktivnosti se je bend ustalil v naslednji zasedbi: Marko-kitara/glas, Andrej-bas, Miha-bobni/glas. Igrajo udaren hiter hard core.
Diskografija:
Wasserdicht/Scuffy Dogs (split LP Jay-Walk 1995), Wasserdicht/Konstrukt ( split single Jay-Walk 1996), Wasserdicht/Humanitaer (split LP Vulkan Core 2002), Wasserdicht/FPO(split 3« CD Homegrown recs 2003),
Wasserdicht /Homo Homini Lupus (split kaseta Bum recs. 2004).
+ številne domače in tuje kompilacije


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj


POLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]




layout:vax - 2008 - code:primz