PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 29. marec 2007

21:00 - Stand up komedija
Ve?er stand up komedije

Pisana zasedba stand up komedijantov, na čelu s posebnim gostom iz New Yorka, se vam bo tokrat predstavila v Klubu Gromka, ki postaja pravo zatočišče vseh smeha željnih obiskovalcev.

Stand up komedija, po ameriškem vzoru, iz dneva v dan postaja bolj prepoznavna tudi pri nas. Tokrat se bo predstavilo 5 komedijantov, vsak drugačen, a vsi z istim ciljem – izvleči iz občinstva solze smeha.

[b]Klemen Bučan[eb] in [b]Tin Vodopivec[eb] sta na Metelkovi pred časom že nastopila in dodobra napolnila Gromko, tokrat pa se jima bodo pridružili še [b]Marko Murč[eb], [b]Rox De Gabba[eb] in poseben gost iz ZDA. Ta je pred leti uspešno nastopal po klubih v New Yorku, med drugim nastopil tudi v oddaji 'Jon Stewart Show', po večletnem potepanju po Aziji, pa se je ustavil v Sloveniji, kjer bo predstavil nov material domislic – tudi na račun Slovencev.


Vabljeni vsi ljubitelji smeha, kisle obraze pa le pustite doma!
 « nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz