PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 7. junij 2007

22:00 - Festival Mesto žensk
Bunny Rabbit (Brooklyn, NY, ZDA)-queer elektro-hip-hop koncert

Komaj je pomolila svoj smrček na plano in že tako jezika! Elektro-hip hop, r'n'b in spoken word jezična mojstrica Bunny Rabbit suvereno skače od urbane psihedelične pravljice preko halucinogene nočne more do seksi bildanja samozavesti.
Hispanoameričanka Bunny Rabbit je nedavno priletela z brooklynskih ulic ob spremljavi beatov uveljavljene črnske pesnice, aktivistke in producentke Black Cracker pod okriljem majhne a kreativne založbe Voodoo-EROS, ki jo vodita članici skupine CocoRosie, gostji festivala Mesto žensk 2004.
Lovers and Crypts (Ljubimci, ljubimke in grobnice) je njun prvi album za katerega pravita, da je nastal v otroški sobi polnočnega freestyle-a, kjer so trkali na vrata hip-hop, punk in folk.
Rezultat sočnega jezikanja Bunny Rabbit in spretnih beatov in miksov Black Cracker je seksi eklektično potovanje skozi goščavo urbanih emocij. Bunny Rabbit sta enostavno nevaren par….

Bunny Rabbit: [L]http://www.myspace.com/loversandcrypts[EL]
Založba: [L]http://www.voodooeros.com/[EL]
Glasba: [L]http://www.voodooeros.com/listen_ve004.html[EL]

Sledi [b]DJ REA RRKollektiv, Zg (Hrvaška)[eb]
breakbeat, dancehall DJ set


Vstopnina: 8 EUR (oba dogodka); 3 EUR (DJ set)« nazaj


POLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz