PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 1. november 2007

22:00 - Twotonebinas
WHISKEY AVENGERS (ska, reggae, hip-hop,punk, Bay Area, ZDA

TWOTONEBINAS VABI NA PRVONOVEMBERSKO VESELICO IN KLJUBOVANJE SLABEMU VREMENU!!!

Izmed vseh nebodigatreb in bleferjev na polju glasbene industrije je vzniknila banda herojev, da bi se bojevala proti padajoči prodaji plošč in povprečniškim glasbenim trendom, ki so jih vzpostavli komercialni monopoli, katerih pogoltnost se znaša nad dj-i, promoterji, klubi in radijskimi postajami. ivimo v času glasbene krize in ti plemeniti muzikantje so tukaj da služijo in ščitijo tvojo pravico uživati glasbeno svobodo.

Severno kalifornijski Whiskey Avengers razdajajo svojo nalezljivo muziko iz lokalnih pristanov na širše ulice od začetka l. 2006.Po stažu mlada skupins je združba šestih zrelih igračev in nastopačev, ki se ponašajo z štirimi glasbenimi diplomami in desetletjem koncertov. Ta alijansa glasbenih norcev je ustvarila unikatno mešanico vseh stilov, ki spontano zatresejo zadnjo plat. Z njo počasi in vztrajno osvajajo nočne klube, dvorišča in bazene na zahodni obali Amerike, spremljajoč zvezde tipa Aggrolites, Abstract Rude, The Real McKenzie’s in Jeru the Damaja, ter se istočasno raztezajo v globalne širine.

Prva izdaja, pod okriljem lastne založbe Roof Rock Records, Round 1 je veseljaško popotovanje skozi tradicionalni ska, reggae, soul in hip-hop. Album je doživel velik uspeh na sceni neodvisnih radijev, lokalnih prodajalnah plošč, I-tunes in CD-baby. Zaslužil jim je naslov najboljšega lokalnega benda, po izboru bralcev časopisa Metro weekly v San Joseju, kot tudi mednarodni interes založbe Phonocaster iz Berlina. S tem je prišla v plan evropska turneja in Whiskey Avengers so se obvezali dati na preizkus in testiranje glasbeno zmes z zakoličenjem raznolikega repertoarja, ki lahko zadovolji glasbeno publiko različnih okusov in vseh starosti, z ponudbo, ki gre od preprostih, grooveie ritmov reggaeja, preko ritmov tradicionalnega skaja, urbanega roba underground hip-hopa, intenzivitete punka, do avtentičnosti folka. K temu spada še nekaj z poznavalsko žilico in dobrim okusom izbranih priredb, ki vam bodo po glavi pozvanjale še dolgo po koncertu.

Whiskey Avengers instrumentarna obsega kontrabas, kitaro, klaviature, banjo, harmoniko, sampler, gramofone in cel kup stvari po katerih se da tolči. Vse to bo lahko tudi slišno na albumu Round 2, ki bo izšeč konec letošnjega leta. Medtem pa si Whiskey Avengers prizadevajo nadaljevati svojo misijo in pozivajo vse tiste, ki radi podprejo glabeno sceno, da se jim pridružijo. Ti imaš to možnost 1.11.2007 v Klubu Gromka!

Po koncertu vam ska do jutranjih ur vrti DJ sKabina(Radio Študent)

Rezervacija kart na twotonebinas@yahoo.com

Vabljeni!

TTB

 


kontakt: twotonebinas@yahoo.com
« nazaj


POLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz