PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAčetrtek, 29. november 2007

21:00 - Stand up komedija
BU?E V PLO?EVINKI - spešl edišn

Nastopata: Klemen Bučan in Tin Vodopivec z gosti – Andrej Colarič, Gašper Habjanič in posebni gost iz Hrvaške Ivan Šarič.

Stand up komedija postaja vse bolj priljubljena tudi na slovenskih tleh. Tudi tokrat smo vam pripravili zanimiv program, ki vas ne bo pustil ravnodušne, obljubljamo, da smeha ne bo manjkalo.

V Klubu Gromka se bodo z materialom, ki temelji na vsakodnevnih dogodkih povprečnega (ne)zemljana, torej odrašÄanje, študentsko življenje, šport, zabava predstavili Klemen Bučan (Buddha iz filma Tu pa tam, skejt komedijant na eni nogi in organizator mega stand up dogodka Buchanologija.com), Andrej Colarič (iz Novega mesta), Gašper Habjanič (bratranec znanega televizijskega voditelja) in Tin Vodopivec (domnevni fegetarijanec), pridružil pa se jim bo posebni gost iz Hrvaške, sicer voditelj na MTV Adria, Ivan Šarič, ki se bo v vlogi komedijanta prvič predstavil Slovencem.

Zagotovo bo zelo zanimivo, zato NE ZAMUDITE!« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz