PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 22. april 2008

21:00 - Stand up komedija
RETROSPEKTA III.


Nastopajo: Klemen Bučan, Klemen Mauhler in Tin Vodopivec + gost Ranko Babi?

Stand up comedy show Retrospekta se po dveh ponovitvah še tretjič vrača v Gromko.

Po dveh uspešnih izvedbah stand up comedy showa Retrospekta v nabito polnem Klubu Gromka, ko je pred vrati ostalo še več kot 50 obiskovalcev, bo zato v torek 22.4. še tretja ponovitev za vse tiste, ki si šova do sedaj še niste uspeli ogledati.

Klemen Bučan (skejt kekec), Klemen Mauhler (multipla osebnost) in Tin Vodopivec (swingy vegy) so združili moči za promocijski nastop poimenovan Retrospekta, kjer bodo pogledali nekoliko nazaj in se predstavili s svojim preverjenim materialom. Njihov tokratni gost bo »lepša polovica« kranjskega dua B&B Show (www.bbshow.si) Ranko Babi?.


V celovečernem šovu vas bodo tako zabavali s svojimi domislicami iz sveta glasbe, športa, ljubezenskih razmerij, odraščanja, ponočevanja in še marsičesa, nastop pa bo služil namenu promoviranja stand up komedije pri nas, predstavitvi medijem in vsem tistim, ki tovrstne komedije pri nas še niso okusili v živo.

Zagotovo bo zelo zanimivo, zato NE ZAMUDITE!« nazaj


POLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz