PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 6. november 2003

22:00 - Hripav glas
LUPA - festival nevladnih organizacij

[b]Tragic Vision[eb] (Nemčija)

Tragic Vision je nemška emo punk rock skupina, ki od leta 1996 nastopa po evropskih odrih in koncertnih dvoranah in ima za sabo že več kot 130 nastopov -med drugim so igrali z znanimi hardcore skupinami kot so Yage, Milemarker, 7 Days of Samsara, Bankrupt, Confused in še mnogimi drugimi. Poleg Nemčije so nastopali tudi na ?eškem, Slovaškem in Madžarskem, v sklopu svoje letošnje mini vzhodnoevropske turneje pa se bodo ustavili tudi v Ljubljani. Svoje dosedanje stvaritve so objavili na več kompilacijah in na samostojnem EP projektu z naslovom Against All Odds (1998), izdanem pri svoji domači založbi Unknown Records.

Tragic Vision se v svojih pesmih melanholično spopadajo z vprašanji osamljenosti, prijateljstva, padanja k dnu in morebitnega ponovnega postavljanja na noge, z negotovostjo in praznino…skratka z občutki, ki so v nas vseh - v grenkih trenutkih obupa. Glasbeno jih primerjajo z emocorom v stilu bendov Hot Water Music, Samiam, Small Brown Bike, etc.


kontakt: an12@email.si
« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz