PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 12. marec 2010

22:00 - Twotonebinas
LES SKALOPES (Fr) + PARAZITI p.13 (Slo)

Les Skalopes, ki  Gromko prvič obiskali kot del prve francoske karavane poimenovane Kosovo Project, se v Gromko radi vračajo. Dokaz je njihov že tretji nastop, ki se bo zgodil 12. marca.

Bend, ki je nastal pozimi leta 1997, v pariškem predmestju Bures sur Yvette, resnično uživa v živih nastopih kar vedno začuti tudi publika in se na dano pozitivno odzove. Francoska deseterica je svojo ljubezen in strast izkazala na številnih koncertih po celi Evropi, na katerih so oder delili tudi z The Toasters, The Slackers, Inner Terrestrials, pa tudi Emirjem Kusturico, kajti z svojo simpatično neposrednostjo in odličnimi nastopi, niso osvojili samo ska fenov pri nas, ampak srca in ušesa po celi Evropi. Celo na precej nedostopnem britanskem otoku jim vedno bolj uspeva.

Pozitiven odnos benda skupaj s poskočnim skajem, odigranim v duhu punka, in požlahtnenim z radodarno pihalno sekcijo in energičnimi ritmi, ne nazadnje pa tudi z žmohtnim glasom pevke Chantal, ki ji nekateri pravijo tudi francoska Pauline Black (The Selecter), z svojim energičnim nastopom vedno popolnoma navduši domače občinstvo in zakuha vsesplošno fešto.

Pred Les Skalopes bodo ozračje ogrevali Paraziti p.13 iz Križ pri Kranju – punk bend, ki je prav tako kot Les Skalopes dober znanec gromkega odra.

Več o skupinah:
www.skalopes.com
www.myspace.com/lesskalopes  
www.myspace.com/paraziti  

You tube:
http://www.youtube.com/watch?v=icncm6MwdYk
http://www.youtube.com/watch?v=jC76FXW2tuc
http://www.youtube.com/watch?v=O_EkYAgPK7M

Vstop: 6 eur z rezervacijo na twotonebinas@gmail.com in 8 eur na dan koncerta


kontakt: twotonebinas@gmail.com (možne rezervacije!)
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz