PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 30. januar 2010

22:00 - Twotonebinas
ATI EDGE & THE SHADOWBIRDS (rockabilly, Madžarska)

Ati Edge je eden najbolj dejavnih akterjev madžarske psychobilly/rockabilly scene. V naših krajih se je pred meseci ustavil z svojim glavnim projektom - psychobilly zasedbo The Silver Shine, sedaj pa prihaja se z Shadowbirds.

Do sodelovanja z Shadowbirds je prišlo leta 2007.  Da je dobil sočlane pa se Ati ni rabil prevec stegovati, saj si je kontrbasistko 'Kristo aka. Cherry Chainsaw, sposodil pri svojem glavnem bendu The Silver Shine, bobnar Driller pa tudi ni bil prav daleč. Z dodatkom hokejskih mask sta se tadva spremenila v Shadowbirds, ki Atija spremljata v njegovem psychobilly udaru. Njihov prvenec - mini cd Shadowbirds, ki je izšel za renomirano založbo Crazy love records, je več kot dober dokaz njihovih namer. Se več pa bo dokazal njihov studijski prvenec, ki je ze posnet in trenutno čaka na izdajo.

http://www.myspace.com/theshadowbirds

Po koncertu bosta cd-je sukala Lee Evil in Charlie Chainsaw.


kontakt: twotonebinas@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz