PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 29. maj 2010

22:00 - R.A.F.A.L. & SubArt
NULA (Hr) + ANARHO TERROR SQUAD (Slo) + K.A.O.S. (Slo)

Ko so se po nekajletnem premoru NULA zbrali ob desetletnici šibeniškega Martinska festa, so jih ponovno zasrbeli prsti…in ponovno so začeli koncertirati. Hrvaška Nula je devedesetih zaznamovala balkansko anarho d.i.y. punk sceno. S surovim anarho punkom so brezkompromisno napadali tedanje razmere na Hrvaškem, oživeli domačo neodvisno underground d.i.y. založništvo, nastopali po najbolj odročnih klubih in skvotih ter ustvarili in pustili pomemben pečat v povezovanju podobno mislečih ljudi. In čeprav tudi danes na koncertu igrajo komade, ki so nastali pred več kot petnajstimi leti, ni občutiti odtujenosti od ustvarjenega, ravno nasprotno, družbeno angažirane teme z dozo vulgarnosti in hitrega hard core punka tudi danes zvenijo nič kaj manj aktualno….Nula tokrat spet v Ljubljani, da obudi slovensko anarho punk sceno.

Punk veteranom  se bosta na odru pridružila trboveljski  K.A.O.S. in ljubljanski ANARHO TERROR SQUAD. Prvinski hitri hc punk, brez olepšav in direktnim sporočilom, ki nas bo brcil tja, kjer najbolj boli…V pravi anarho d.i.y. maniri!

http://www.myspace.com/nula93
http://www.myspace.com/kaoshc
http://www.myspace.com/anarhoterrorsquad 


kontakt: darci.subart@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz