PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAčetrtek, 9. september 2010

22:00 - Obletnica Metelkove
BILK (Hr) + DJ AKT IMEL

Sedmnajsti rojstni dan Metelkove slavimo skupaj z zagrebško drum'n'bass trojko BILK. Pred in po koncertu se jim bo pridružil party-all-nighter  DJ AKT IMEL.

Ko so zagrebški trio BILK pred leti predstavili svoj prvenec This BILK is Radioactive (Moonlee records), je med domačo publiko završalo -  ponujene melodije so bile sveže, privlačne in takooo prepričljive… BILK so elektronski live act, katerega glasbeno ustvarjanje težko zaobjamemo z ohlapnimi definicijami. Približek oznake bi bila nenavadna zmes drum’n’bassa, breakbeata, reggaea, postrocka in noise elementov, ki hitro zleze pod kožo. Kot eden od prvih bendov, ki so začeli igrati d'n'b v klasični koncertni postavi, so definitivno prispevali k določenim glasbenim prelomnicam na domači/balkanski glasbeni sceni, komad Objects pa štejemo za eno od elektronskih klasik. Kot so že zapisali na Rockonetu:  “Ta stvar je prekleto dobra!”  Bili ste opozorjeni!
http://www.myspace.com/bilkspace

Into/Outro: DJ AKT IMEL z ne-ezoteričnim setom diskopanka, elektroroka, morda pa tudi česa povsem drugega, skrbi za vaše dobro počutje, naravno odpornost in fizično kondicijo.

Slavju primerno je dogodek brezplačen.


kontakt: jasna.babic@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz