PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 8. oktober 2010

19:00 - Twotonebinas
2. TWOTONEBINAS MATINEJA

Druga Twotonebinas matineja predstavlja dve punk rock zasedbi – Kamšot in Panic-Stricken.

Kamšot so trije sošolci, ki so svojo glasbeno pot začeli pred dvema letoma. Začetki so bili precej negotovi, saj fantje niso imeli ne prostora za vaje, ne glasbenega znanja in tudi ne inštrumentov, imeli pa so idejo in voljo, ki sta jih leto po nastanku pripeljali so prvega nastopa na gimnaziji Ledina. Prvi nastop je sicer obsegal samo tri pesmi, začetek pa je le bil in fantje poslej pridno vadijo, ter se pripravljajo na nove podvige.
www.myspace.com/kamshot 
www.facebook.com/pages/Kamsot/187169396784

Panic-Stricken prihajajo iz Ponikev in se zgledujejo po skupinah kot so Green Day, Ramones, Zablujena Generacija,... Začeli so pred kakšnim letom z preigravanjem pridredb, nato pa začeli ustvarjati lastne pesmi. V tem času so odigrali tudi nekaj koncertov. Na svojem nastopu na RulStocku so tako navdušili občinstvo, da so morali svoj repertoar odigrali kar dvakrat.
www.panic-stricken.gajba.net/
www.myspace.com/bendpanicstricken 
www.facebook.com/pages/Panic-stricken/11576947073

Vstopnine ni!


kontakt: twotonebinas@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz