PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

nedelja, 28. november 2010

21:00 - Twotonebinas
CAROLOREGIANS (Belgija)

The Caroloregians – jezik lomeče ime prihaja iz imena latinske verzije njihovega domačega kraja Charleroija v Belgiji. Toda The Caroloregians ne zvenijo čisto nič belgijsko, pač pa popolnoma jamajško – gre za skinhead reggae, kot so ga igrali tam devetinšestdesetega, močno podprt z hamondovimi orglami.

Glasbeniki, ki tvorijo The Caroloregians, so v naših krajih znani bolj po svojem drugem glasbenem projeku, ki se imenuje The Moon Invaders. Le ta je pri nas v klubu Gromka nastopil že dvakrat. In obakrat zelo navdušil zbrano občinstvo. Bobnar, obeh skupin, Nicolas Leonard je najbolj zaslužen za nastanek The Caroloregians. Pod njegovim vodstvom so se razvili v karizmatičen bend, ki zadnja leta vse bolj osvaja celotno Evropo, k čemur pa, z svojim soulovskim pristopom, zelo pripomore odlični pevec Matthew Hardison, ki ga prav tako poznamo že iz The Moon Invaders.

V svoji karieri so Caroloregians posneli že kar nekaj albumov, naslednji – Funkyfy your reggay, pa se pričakuje konec tega meseca. e samo ima vam pove, kaj lahko od albuma pričakujete, poslušanje pa dokazuje, da The Caroloregians še vedno dobro sledijo in povzemajo avtentični zvok zgodnjega reggaeja. Si lahko zamislite boljši konec tedna?


kontakt: twotonebinas@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz