PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAsreda, 25. februar 2004

21:00 - Hripav glas
JULITH KRISHUN (Nem?ija) + CURSE OF INSTINCT (Maribor)

Večer se začne ob 21.00 z brezplačno projekcijo dokumentarnega filma o Noamu Chomskem - [i]Manufacturing Consent Part 1[ei]

še info o bendih, ki začneta z nastopom ob 22. uri ...

[b]Julith Krishun[eb] so nastali leta 2000, ko so se Paul, Kay, Jorg in Melanie odločili zapustiti svoje stare punk-rock bende in narediti nekaj drugačnega. Sledile so manjše spremembe v zasedbi, in tako so leta 2002 izdali svoj prvi demo posnetek. Leta 2003 so imeli planirano turnejo po Balkanu, vendar jih je v zadnjem trenutku zapustil bobnar in niso ga mogli nadomestiti. Namesto tega so se odločili posneti 7-palčno ploščo, v tem času enkrat pa bodo izdali še split LP z Anakusis.

Julith Krishun preigravajo umazan, agresiven, metaliziran hardcore z intenzivnimi melodičnimi deli, divjimi kitarami ter dvema vokaloma in še najbolj spominjajo na Converge. Igrali so že z bendi kot so Undying, Walls of Jericho, Purification, Endstand, Manifesto Jukebox, Yage, Avery, Deadlock, Heaven shall Burn, Against me, Zann, A Traitor Like Judas, Absidia, Summer League in mnogimi drugimi.

[b]Curse of Instinct[eb] so nastali leta '99 iz ostankov lokalnih bendov. Zasedba se je z leti močno spreminjala, tako da bodo zdaj v klubu Gromka predstavili svoj novi material z novim basistom in kitaristom. Verjetno so poleg Entreat najboljši slovenski metalcore bend.

V soorganizaciji z DRMK.


kontakt: drmk@email.si
« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz