PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 23. junij 2011

21:00 -
DEATH BY STEREO (ZDA) + WAKE THE DEATH (Fr) + IN-SANE (Slo) + COPS ON BIKES (Slo)

DEATH BY STEREO
 
Skupina iz Orange County-ja ( Kalifornija, ZDA) je začela svojo zgodbo leta 1998 in vse od takrat "terorizira" svetovne odre, s svojo unikatno mešanico punk-a, hardcor-a in metala. Slišali in videli smo jih lahko na nekaterih največjih festivalih, kot so Warped tour, With full force festival, Groezrock, Graspop... Za seboj imajo tudi nekaj svetovnih turnej s skupinami AFI, Ignite, Strung Out, Rise Against...V zadnjih 13ih letih so izdali 5 albumov, od tega je bil zadnji izdan pri založbi Serjical Strike Records v lasti legendarnega Serja Tankiana ( System of a Down ). Producent plošče je bil Jason Freese, ki je sodeloval z Green Day, Goo Goo Dools...Trenutno skupina snema nov album nr 6,66, ki je težko pričakovan s strani oboževalcev po celem svetu. V Juniju se vračajo na evropske odre po novo rundo punk rocka, mosh pitov, kaosa pod odrom in na odru. Ljubljana pripravi se na razgiban in energičen punk/metal/hardcore koncert z majhno dozo komedije ( DA, KOMEDIJE :) )!  
 
 
IN-SANE
 
Skupino, ki prisega na do-it-yourself duh, zaznamuje energičen emocionalen punkrock/hardcore. Njihov stil glazbe povezujejo s skupinami kot so Against Me, Hot Water Music in Propagandhi. Poleg tega je IN-SANE nedvomno koncertno najaktivnejša slovenska skupina, ki vsako leto odigra par evropskih turnej. Izdaja novega albuma Trust these hands...are worthless, jim je zagotovila tudi nastop na festivalu The Fest (Florida, USA).
 
COPS ON BIKES
 
So tri članski bend iz Celja, ki preigravajo melodični/ kalifornijski punk rock v stliu Nofx, Rancid... Konec junija izdajo svoj prvi EP, ki ga bodo predstavili na koncertu.
 
WAKE THE DEAD
 
Je punk/ hardcore bend in Marseillea (Francija). Na njihov stil vplivajo skupine kot so Comeback Kid, Strike Anywhere, Have Heart. V letu in pol obstoja imajo za seboj več kot 30 koncertov. Igrali so s skupinami No Turning Back, Cruel Hand, No Friends, Strung Out, Mute, Street Dogs, High Five Drive, Civet, In-sane... Konec leta 2010 so posneli svoj prvi album The Things we can´t forget, ki je izšel fabruarja 2011.
 

REZERVACIJE: 10 € ( tmw.reservations@gmail.com )
NA DAN KONCERTA: 13 €
VRATA: 21.00 ZA?ETEK: 21.45 (TO?NO!!!!!)

DUB STEP AFTER PARTY z  DJ RADROK
http://www.facebook.com/group.php?gid=108140839221714

Organizira: THE MUSIC WORKS
http:www.facebook.com/themusicworks

 


kontakt: ronaldo.tcb@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto/Open je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz