PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 8. september 2011

22:00 - R.A.F.A.L.
18. Obletnica Metelkove: NULLA OSTA (Cro) + PASMATERS (Cro) + DOGSHOLYLIFE (ZDA)

Puljani Nulla Osta, pravo dvobasno čudovište, igrajo že več kot 10 let. Združili so se pod imenom Tutta Forza, se po nekaj letih preimenovali v Nullo Osto in začeli igrati grob hc punk, kjer namesto kitare udriha dodaten bas. Odigrali so nešteto koncertov, bili na 6 evropskih turnejah ter eni brazilski. So stalni gostje odrov pri nas, vedno pa si jih zapomnimo po odličnih nabrijanih nastopih.

Diskografija:

-w/ Aggrenation - Split 12'' 2010
-w/ MDX, Nakot, Corrosive - 4 way split LP 2009
-w/ Campus Sterminii - split 7" 2007
-Bilo je gadno, ali biti ce jos gore - CD 2006
-w/ BxCxMx - split Tape 2006
-w/ TNT- split Tape 2004
-Poslije Zivota - CD 2003
-Njihovo vrijeme... Nista protiv - CD 2002
-Promo - CD 2002

www.myspace.com/nullaostapula
http://luxuria.pula.org/bands/nullaosta/Main.htm

Pasmaters pa so prave legende, na sceni so namreč že od leta 1984! Potem ko so se zvrstile določene spremembe v postavi, so se nekaj časa iskali in ponovno našli….in  zdaj  igrajo močno in umazano kot nekdaj… to je pravi uporniški puljski hc, z močnimi vplivi ameriških bendov iz 80-ih.

Diskografija:

- Pasmaters – CD 2002
- Seeing Through Hardcore – CD 2008
- Unload Your Pain – CD 2010

www.myspace.com/pasmatershc
http://pasmaters.monteparadiso.hr/

Dogsholylife sestavljajo člani losangeleških bendov Pressure, Judas in Against Empire. V svoji glasbi kombinirajo preprost hitro-tempen Wolfpack ritem z izpopolnjenimi prehodi in prelomi His Hero is Gone. V živo zvok naterajo do identičnega svojim posnetkom, njihov nastop pa je totalen izbruh energije. Za fene His Hero is Gone, From Ashes Rise in Eyehategod.

Diskografija:

- 44 Weeks – LP 2009
- This Is A Test - LP 2011

www.dogsholylife.bandcamp.com
www.facebook.com/dogsholylife

VSTOP JE PROST.


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj

komentarji







MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]




layout:vax - 2008 - code:primz