PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 10. november 2011

22:00 - KiborgSpužva Büking
Vault 13: FALL OUT TRIO (Cro) + BobenBassPaAnanas (Slo)

?e dobite željo po kronični masturbaciji ob eksperimentalni glasbi in ob odfukanem jazz/funk/neki sosledju not, potem se vam bodo starši odrekli, če boste spustili ta duo odfukanih triov. ?e ne zaradi tega, pa zato, ker je Fallout kul špil.


Fall Out Trio
- http://www.myspace.com/fallouttrio
Fall Out Trio so prava osvežitev na sceni. Trio obstaja že 10 let, a so se šele zadnja leta pričeli kopati v primerni medijski pozornosti. Različni glasbeni kritiki in "kritiki" se ne morejo odločiti o njihovem stilu igranja, saj mešajo psihedelijo šestedesetih, jazz, avant-gardo, alterinativni rock in tako dalje. Ma jebiga, recimo, da je to fusion. Prepričajte se v živo, ker na odrih, po pričevanjih nedolžnih mimoidočih, katerih ušesa ne bodo nikoli več enaka, UBIJAJO!

BobenBassPaAnanas - http://www.myspace.com/bobenbasspaananas
Tako eksotičen, osvežujoc in lepljiv, kot je okus ananasa na jeziku, je glasba skupine BobenBassPaAnanas v ušesih vsakega posameznika. Glasba, ki jo preigravajo ti trije v svetu barv izgubljeni Lendavčani, je povsem konsistentna s značajem samega nastanka skupine, do katerega je prišlo zaradi splošnega spleta nenavadnih naključij. Na prvi pogled se zdi povsem jasno, da bi naj predstavljal ananas v skupini kitarist Miha Malek, ne zgolj zaradi podobnosti med njegovo pričesko in vrhom tega sadeža, ampak predvsem zaradi sočno elegantno melodičnih solaz, ki zaznamujejo njihove komade. Pa čeprav boben in bas v imenu delujeta zgolj kot statista, v realnosti temu ni tako, saj je v njihovem preigravanju jasno zaznati določeno sorazmerje, pri čemer stopi v ospredje zdaj melodija basa, nato prevzame vajeti boben. Za basom se skriva sramežljiv zato pa toliko bolj očarljiv (oh, ja <3 - op. organizatorja) Nik Franko, katerega izvirne korenine segajo v nekoliko trše vode, toda se v trenutnem primeru zmerom znova izkaže s svojo rahločutno virtuoznostjo. Običajna zmedenost Filipa Novaka se je izkazala pri glasbenem ustvarjanju še tako koristna, saj daje njihovim komadom novo svežino, ki je ni moč najti nikjer drugje. Kaj se tiče podrobnega opisa same glasbe skupine BobenBassPaAnanas, lahko rečemo, da gre za izjemno melodično instrumentalno glasbo, ki poskočno pleše na meji med jazzom in funki bluzom, jo občasno posili kak rokerski riff in nato ponovno prijazno poboža kak ritem iz juzne Amerike, ter pri kateri ni nobeno presenecenje če se ji prilizne kaj balkanskega ali če not pokuka kaki ciganski prijem. ?e skrajsamo bi se lahko reklo, da je to glasba za vse tiste ki iscete usesne orgazme ob atraktivnem performansu.


Hordo publike spustimo v dvorano ob 22h
Za vstop vas bomo obrali za 4€


info & kontakt: http://www.facebook.com/otorinolaringolog & evkaliptus666@gmail.satan


kontakt: evkaliptus666@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz