PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 4. junij 2013

21:00 - Koncert
THE MANIX (ZDA) + REAL LIFE VERSION (Slo) + STRIKE A FIRE (Slo) + ALL ONE TO ME (Slo)

 Insane Booking & Promotion in Giljotina.org najavljata koncert

THE MANIX (ZDA)
Kot številni punkrock bandi kot so Off With Their Heads, The Soviettes, Dear Landlord, Banner Pilot ali The Gateway District , ki prihajajo iz ameriške zvezne države Minneapolis in gojijo podobno shemo zvoka značilno za osrednje zahodnjaški del »social punk-rock« scene v ZDA, nas bodo tokrat obiskali THE MANIX (It’s Alive Rec.). Prvič se bodo predstavili slovenski sceni z novim albumom »Neighborhood Wildlife«, ki ga je moč poslušati tukaj - http://themanixmn.bandcamp.com/
http://www.facebook.com/themanixmn

REAL LIFE VERSION (Ajdovščina)
Real Life Version delujejo od leta 2005. Njihovo glasbo bi lahko popredalčkali kot tehnični punk rock s primesmi hardcora, v svojih besedilih pa se dotikajo aktualnih družbenih-političnih problemov v lokalnem in širšem okolju. Na začetku leta 2009 so v samozaložbi izdali svoj prvenec »Resistance from within«. Temu so sledili koncerti po Sloveniji, ter turneje po evropskih državah – Italiji, Franciji, Angliji, Belgiji, Nizozemski, Avstriji, Češki, Poljski ter Nemčiji. Leta 2010 so se razšli z dotedanjim pevcem Jernejem. Skupina se je odločila, da bo naprej delovala kot kvartet, ter začela vztrajno vaditi v novi zasedbi. Fantje so začeli pripravljati material za novo ploščo, ki jo nameravajo izdati letos. Člani Real Life Version so tudi zelo aktivni v lokalni punk rock/hardcore sceni, saj s konstantno organizacijo koncertov skrbijo, da ta je ta zvrst glasbe prisotna med koncertno publiko v Ajdovščini in okolici.
http://reallifeversion.net/
http://www.facebook.com/pages/Real-Life-Version/386059855544

STRIKE A FIRE (Maribor)
Skupina Strike a Fire igra hiter melodični hardcore / punk rock in deluje od leta 2005. Aktivno koncertiranje člani skupine okronajo v letu 2010 z izdajo prvenca "Never Give Up" (EP). V letu 2011 skupina doživi nov preobrat, tako v stilu glasbe kot med člani samimi. Okrepljeni z novim vokalom, hitrejšimi bobni, kitarskimi rifi in razgibanim basom, v letu 2012 izdajo že drugi EP "Keeping Promises", ki nakaže občutne spremembe v zvoku in glasbi. Podpisani pod založbo Giljotina vsak mesec odigrajo kakšen koncert ali dva in z zanosom pripravljajo nov glasbeni material.
http://strikeafire.com/
http://www.facebook.com/strikeafire

ALL ONE TO ME (Ljubljana)
Po več menjavah imen in članov ter nekajletnim skrivanjem pred javnostjo (z nekaj izjemami) so All One to Me iz dolenjsko-notranjskih koncev odločni dokazati svetu, da ta čas ni bil porabljen zaman. Njihova glasba vleče vplive iz več žanrov, predvsem grunga in heavy metala, vendar pa njeno srce predstavlja punk-rock v stilu devedesetih s svojo izjemno energijo, ki jo bodo z veseljem pokazali tudi na odru.
http://www.facebook.com/AllOneToMe
http://allonetome.bandcamp.com/

5€ z rezervacijo na http://www.giljotina.org/koncerti/
7€ brez rezervacije

informacije: info@giljotina.org« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz