PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 4. junij 2013

21:00 - Koncert
THE MANIX (ZDA) + REAL LIFE VERSION (Slo) + STRIKE A FIRE (Slo) + ALL ONE TO ME (Slo)

 Insane Booking & Promotion in Giljotina.org najavljata koncert

THE MANIX (ZDA)
Kot številni punkrock bandi kot so Off With Their Heads, The Soviettes, Dear Landlord, Banner Pilot ali The Gateway District , ki prihajajo iz ameriške zvezne države Minneapolis in gojijo podobno shemo zvoka značilno za osrednje zahodnjaški del »social punk-rock« scene v ZDA, nas bodo tokrat obiskali THE MANIX (It’s Alive Rec.). Prvič se bodo predstavili slovenski sceni z novim albumom »Neighborhood Wildlife«, ki ga je moč poslušati tukaj - http://themanixmn.bandcamp.com/
http://www.facebook.com/themanixmn

REAL LIFE VERSION (Ajdovščina)
Real Life Version delujejo od leta 2005. Njihovo glasbo bi lahko popredalčkali kot tehnični punk rock s primesmi hardcora, v svojih besedilih pa se dotikajo aktualnih družbenih-političnih problemov v lokalnem in širšem okolju. Na začetku leta 2009 so v samozaložbi izdali svoj prvenec »Resistance from within«. Temu so sledili koncerti po Sloveniji, ter turneje po evropskih državah – Italiji, Franciji, Angliji, Belgiji, Nizozemski, Avstriji, Češki, Poljski ter Nemčiji. Leta 2010 so se razšli z dotedanjim pevcem Jernejem. Skupina se je odločila, da bo naprej delovala kot kvartet, ter začela vztrajno vaditi v novi zasedbi. Fantje so začeli pripravljati material za novo ploščo, ki jo nameravajo izdati letos. Člani Real Life Version so tudi zelo aktivni v lokalni punk rock/hardcore sceni, saj s konstantno organizacijo koncertov skrbijo, da ta je ta zvrst glasbe prisotna med koncertno publiko v Ajdovščini in okolici.
http://reallifeversion.net/
http://www.facebook.com/pages/Real-Life-Version/386059855544

STRIKE A FIRE (Maribor)
Skupina Strike a Fire igra hiter melodični hardcore / punk rock in deluje od leta 2005. Aktivno koncertiranje člani skupine okronajo v letu 2010 z izdajo prvenca "Never Give Up" (EP). V letu 2011 skupina doživi nov preobrat, tako v stilu glasbe kot med člani samimi. Okrepljeni z novim vokalom, hitrejšimi bobni, kitarskimi rifi in razgibanim basom, v letu 2012 izdajo že drugi EP "Keeping Promises", ki nakaže občutne spremembe v zvoku in glasbi. Podpisani pod založbo Giljotina vsak mesec odigrajo kakšen koncert ali dva in z zanosom pripravljajo nov glasbeni material.
http://strikeafire.com/
http://www.facebook.com/strikeafire

ALL ONE TO ME (Ljubljana)
Po več menjavah imen in članov ter nekajletnim skrivanjem pred javnostjo (z nekaj izjemami) so All One to Me iz dolenjsko-notranjskih koncev odločni dokazati svetu, da ta čas ni bil porabljen zaman. Njihova glasba vleče vplive iz več žanrov, predvsem grunga in heavy metala, vendar pa njeno srce predstavlja punk-rock v stilu devedesetih s svojo izjemno energijo, ki jo bodo z veseljem pokazali tudi na odru.
http://www.facebook.com/AllOneToMe
http://allonetome.bandcamp.com/

5€ z rezervacijo na http://www.giljotina.org/koncerti/
7€ brez rezervacije

informacije: info@giljotina.org« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz