PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 1. junij 2013

21:00 - RNKA RNKA
TEARS FROM EARS (FESTIVAL)

 AUTOMASSAGE
Skupina Automassage je v svojem bistvu kolektiv prekaljenih glasbenikov z veliko radovednostjo in željo po raziskovanju okvirov sodobnega pojmovanja glasbe. Skupek organske topline rockovskega inštrumentarija in elektronskih sozvočij se kaže v usklajenem galopu svobodnjaškega rocka. Člani zasedbe so lansko leto izdali drugo ploščo z naslovom We should get rid of our saxophone player.
http://automassage.bandcamp.com/

IT’S EVERYONE ELSE
Pika in Lucijan sta krmarja plesnega kiborga, imenovanega It’s everyone else. Obilo kovinsko hladnega industriala in težkega ritmičnega marša se staplja s kriki o temnih ovinkih človeškega uma in podzavesti, potopljene v gnili vsakdanjik 21. stoletja. Mensch maschine!
http://itseveryoneelse.bandcamp.com/

TRUS
Trus je svež trio slovenskega podtalja, ki je pred kratkim povil prvenec First step, v vsakem pogledu izredno samosvoj in drzen album, poln zanosa. Pankovska nabritost Jelene ter jazzovski pedigre Boštjana in Marka se staplja v perfekten zvočni koktejl Trus, mešanico žanrov in občutkov. Ali kot pravijo sami: alter, garage, punk, synth, electro new wave.
http://trus-trus.bandcamp.com/

NIKKI LOUDER
Nikki Louder sta dva brata in prijatelj. Igrajo trd in direkten rock. Pred kratkim so za založbi Moonlee in Radio Študent izdali svoj tretji LP z naslovom Golden Men.
http://nikkilouder.bandcamp.com/


kontakt: pcerar@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz