PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 1. junij 2013

21:00 - RNKA RNKA
TEARS FROM EARS (FESTIVAL)

 AUTOMASSAGE
Skupina Automassage je v svojem bistvu kolektiv prekaljenih glasbenikov z veliko radovednostjo in željo po raziskovanju okvirov sodobnega pojmovanja glasbe. Skupek organske topline rockovskega inštrumentarija in elektronskih sozvočij se kaže v usklajenem galopu svobodnjaškega rocka. Člani zasedbe so lansko leto izdali drugo ploščo z naslovom We should get rid of our saxophone player.
http://automassage.bandcamp.com/

IT’S EVERYONE ELSE
Pika in Lucijan sta krmarja plesnega kiborga, imenovanega It’s everyone else. Obilo kovinsko hladnega industriala in težkega ritmičnega marša se staplja s kriki o temnih ovinkih človeškega uma in podzavesti, potopljene v gnili vsakdanjik 21. stoletja. Mensch maschine!
http://itseveryoneelse.bandcamp.com/

TRUS
Trus je svež trio slovenskega podtalja, ki je pred kratkim povil prvenec First step, v vsakem pogledu izredno samosvoj in drzen album, poln zanosa. Pankovska nabritost Jelene ter jazzovski pedigre Boštjana in Marka se staplja v perfekten zvočni koktejl Trus, mešanico žanrov in občutkov. Ali kot pravijo sami: alter, garage, punk, synth, electro new wave.
http://trus-trus.bandcamp.com/

NIKKI LOUDER
Nikki Louder sta dva brata in prijatelj. Igrajo trd in direkten rock. Pred kratkim so za založbi Moonlee in Radio Študent izdali svoj tretji LP z naslovom Golden Men.
http://nikkilouder.bandcamp.com/


kontakt: pcerar@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz