PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 7. maj 2013

21:00 - Stand up komedija
Večer sveže stand-up komedije v maju

Tudi v novi sezoni Klub Gromka nadaljuje večletno tradicijo večerov stand up komedije, v tem času pa je za stenami metelkovske rezidence vzkalilo kar nekaj uspešnih slovenskih stand up komikov. 

Tokrat bomo naredili nekakšno zmes novega in kvalitetnega, nabor novih komikov ki se kalijo v nekem drugem prostoru in bodo prišli dobro pripravljeni, da nasmejejo mamo Gromko in stara imena, ki imajo nekaj za povedat in hočejo to najprej povedat prav tukaj. 

Večer svežega materiala ponuja komikom možnost, da preizkusijo svoje nove, še neizbrušene šale, kilometre na odru pa nabirajo tudi vsi zelenci v svetu stand upa, ki pa imajo vseeno za seboj že kak nastop. Komiki bodo predstavili in testirali nekatere povsem sveže ideje in fore, pokomentirali aktualne dogodke ter pilili svoj material.

Bodite priča in tudi sodelujte pri samem nastajanju šal. Ne zamudite možnosti, da komikom poveste, da so dobri ali zanič, saj v Gromki prav to pričakujemo od vas :)
 
Večer povezuje Andrej Težak Tešky.


kontakt: tesky@cehzasmeh.si
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz