PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 23. oktober 2013

21:00 -
NAILBITER (UK) + MALJUTKA (Cro) + ACRID SUNDAY (Slo)

Nailbiter je bend iz Londona s člani iz Brazilijie in Italije, ki od '99 igra, po tradicionalni liniji ostrih 80-ih, mešanico hitrega in močnega hardcore/punka z smradom Motorhead-a a ala carte, kakor se spodobi za stare skandinavske/brazilske/japonske bende, kot so bili na začetku Anti-Cimex, Death Side, Lobotomia, Bastard, itd. Izdali so več posnetkov, najbolj zanimiv pa je split z finskimi hc rasturači Viimeinen Kolonna.
http://inailbiter.com
https://www.facebook.com/NailbiterOfficial?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=1YPL6RTPEU8

Acrid Sunday iz Ilirske Bistrice igrajo od leta 2008; po triletni pavzi nadaljujejo z žaganjem hitrega hc/crusta, v stilu Extreme Noise Terror, Hiatus in Doom, s katerimi so si delili oder na poslovilnem koncertu 3 leta nazaj v Gromki.
http://www.myspace.com/acridsunday

Maljutka so blekeriziran powerviolence bend iz Zagreba; čisto jezo in noro hitrost so že pokazali v Rogu, zdaj pa prvič prihajajo v Gromko, z namenom, da naredijo tatalen raztur – pevec je divja mrga z mehiško wrestling masko, tako da je show zagarantiran!
http://cultofmaljutka.blogspot.com/
http://www.youtube.com/watch?v=19q33caj9gQ
http://www.youtube.com/watch?v=VGH0yy6eknc

 


kontakt: maltretator@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz