PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

ponedeljek, 21. oktober 2013

21:00 - Giljotina
FACE THE FAX (Be) + WHITE STAIN (Slo) + MENTAL STRIKE (Slo)

 FACE THE FAX (Be)

Face the Fax je punkrock band iz Leuvena/Antwerpa, katerega začetki segajo v leto 2004. Band se je hitro uveljavil na belgijski sceni, znani pa so po hitrem, energičnem in melodičnem punkrocku. Njihov zadnji album, ki nosi naslov “Basic Human Wrongs”, je bil izdan letos aprila.
http://www.facebook.com/facethefaxofficial
http://facethefax.bandcamp.com/

WHITE STAIN (Slo)
Melodična punkrock zasedba White Stain skuša v okviru žanra glasbe z dolgo in izčrpno tradicijo ustvariti modernejši zvok, ki se napaja tako v bolj hardcore ritmičnih vzorcih kot melodičnih, vokalnih in kitarskih linijah pa tudi posameznih disharmoničnih riffih. Inovativnosti je band zavezan tudi v besedilih, skozi katera izraža svojo željo po večji družbeni in individualni osveščenosti ter razvoju kritičnega mišlljenja vsakega posameznika. To je tudi eden od razlogov za to, da band skozi 3 leta ustvarjanja ohranja d.i.y. etiko, intenzivno sodeluje s tujimi bandi in je s tem načinom dela uspel predstaviti svojo glasbo na okoli 100 koncertih po Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, Italiji, Češki, Avstriji in Romuniji.
V letu 2012 se je band po tehtnem premisleku odločil da opravi nekaj menjav na inštrumentih znotraj obstoječe zasedbe in tako nadaljuje svojo pot kot trio. Skupina trenutno pripravlja nov material za prihajajoči album.
http://www.facebook.com/pages/White-Stain/91930448718
http://whitestain.bandcamp.com/
 
MENTAL STRIKE (Slo)

Skate punk pacienti iz Laškega/Žalca/Celja/Ormoža.
http://www.facebook.com/mentabeerlstrike


kontakt: info@giljotina.org
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz