PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 7. december 2013

22:00 - Koncert
TORUL (Slo)

Ob številnih koncertih v tujini in uspešnem dogodku v Gali aprila letos obeta še zadnji TORUL koncert letos v Sloveniji. Obenem bo to tudi najdaljši TORUL koncert letos, saj bo odigran velik del diskografije. Ponovno lahko pričakujemo tudi celostni program z DJ-i, tokrat pa se bo premierno predstavil tudi povsem svež ljubljanski projekt Tilt Department, šanson-disko-trash projekt. Tokrat obeta tudi poseben zvočni sistem za ta koncert in tudi posebna vizualna koncertna inštalacija.

 
Alternativna elektro-pop skupina je že TORUL lansko leto pritegnila pozornost tako domačega kot tujega občinstva, saj sta se oba singla iz prejšnjega albuma “In Whole” znašla med najvišjimi mesti na lestvicah DAC (nemška alternativna lestvica), EAC (evropska alternativna lestvica), GEWC in DAT20, v Nemčiji pa so dobili tudi uradna priznanja “novinec leta” in “priporočamo”. Zadnji single “Glow” se je med drugim celo zavihtel na prvo mesto DAC lestvice. Letos so izdali drug album “Tonight We Dream Fiercely” za evropski trg pri nemški založbi Infacted Recordings, v ZDA pa pri neodvisni ameriški založbi Metropolis. 
 
 
Časovnica:
VRATA: 22:00
 
Koncert TORUL: 23:00
Live act TILT DEPARTMENT: 01:30
 
+ Bogat DJ program:
Alenia 
Klančar
Kobayashii
+ ostali
 
KONEC: 04:30
 
KARTE: 8 EUR na dan dogodka — ob rezervaciji 7 EUR // prevzem-nakup na blagajni pred dogodkom. 
 
Rezervacije prek torulshop@gmail.com.


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz