PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 19. april 2014

22:00 - Klubski večer
PSYCHOBILLY FRIGHTNITE: IRON CATS (Hu) + THE OTHER ONES (Slo)

Psychobilly invasion outer space! Charlie Chainsaw's psychobilly frightnight birthday bash. 2 live bands, 3 DJs!

IRON CATS (neorockabilly, Hu)
Igrajo edinstven stil rockabilly glasbe z madžarko angleškimi besedili. Igrajo na zabaven in razposajen način od najbolj znanih priredb do svojih avtorskih skladb, ki jih je čedalje več. Neorockabilly zasedba črpa inspiracijo besedil in pesmi iz vsakdanjega življenja in kroga besed ki ga sestavlja: ljubezen, glasba, avtomobili, prijatelji, sovražniki, težave, bolečina in sreča! Band sestavljajo trije inštrumenti in vokal. Kontrabasist, surov kitarist in punca na stoječih bobnih. The Iron Cats igrajo glasbo narejeno za ples, boogie in ''go cat go'' druženje!
https://www.facebook.com/ironcatstrio

THE OTHER ONES (garagabilly, Slo)
Enkrat na vsako otožno luno se člani The Other Ones zberejo v zakajeni kleti, priklopijo svoje inštrumente, obrnejo gumbe na ampih na 11 in se izgubijo v nevihti nizkofrekvenčnega garažnega roll'a'billy-ja dokler rezervoar ne presahne in roke prenehajo krvaveti. Ni še povsem znano, če se bodo kdaj pojavili na dnevni svetlobi, do takrat pa njihov repertoar vztrajno narašča, zato ostanite pripravljeni!! Kot hladna dlan na desni rami, ki te zmrazi do kosti, so se pojavili trije stari znanci slovenske Rockabilly scene Lou, Matevž in Dado. Sestavljajo rocknroll projekt avtorske glasbe mišljenega predvsem za studijsko snemanje. Tokrat pa jih bomo videli na odru glasne Gromke. To je ''one time only'' koncert, zato ga ne gre zamuditi!!


kontakt: primoz.tomelj@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz