PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 20. februar 2014

18:00 - Ne-klubski večer
VEGANSKA POJEDINA in NEPERSPEKTIVNI VEČER #2

V Gromki prirejamo prvo veliko vegansko pojedino. Pripravili bomo kar nekaj različnih jedi, slanih in sladkih, 100% veganskih, ki pa bodo navdušile tudi vsejedce, obljubljamo! :) Za minimalno donacijo po principu all you can eat. Vabljeni na dobro hrano in druženje!

 
Po pojedini nadaljujemo z NEPERSPEKTIVNIM VEČEROM #2. Princip je še vedno isti. Gre za žanrsko neobremenjen večer, ki zagotavlja sproščeno ozračje ter druženje ob dobri glasbi in pijači. Prijatelje lahko, namesto k sebi domov, ta večer povabite v Gromko. Tokrat so v ospredju družabne igre, ki jih lahko prinesete s sabo, nekaj pa jih bo na voljo že v Gromki. Analognim igricam tokrat dodajamo tudi digitalne.
 
PIJAČA: self-service z obveznim prispevkom, lahko pa prinesete tudi svojo pijačo.
 
HRANA: ob 18. uri veganska pojedina, morda pa ostane kaj tudi za tiste bolj pozne ;)
 
GLASBA: za glasbeno podlago bosta tokrat poskrbeli Sabina in Špela, strogo sobna jakost.  
 
AKTIVNOST: ležerno posedanje, čvekanje, videoigrice, družabne igre in (mogoče celo) ples!
 
Ne ždite doma sami, pridite ždet z nami.
 
******
Večer NEPERSPEKTIVNIH je ne-klubski večer. Brez (super kul) djejev, light šovov in drugih vizualizacij, dress kodov, strežbe in podobno. Je neobremenjen in žanrsko neopredeljen, za pivce, brezposelne, zaposlene, avanturiste in zdolgočasence, kdaj pa tudi za plesalce. Zgodi se lahko vse ali pa nič: kdaj si bomo pogledali kak krajši filmček, drugič igrali kako digitalno ali analogno igro, imeli javne vaje bendov, kdaj kaj sestavljali, v glavnem, kar nam in vam pade na pamet, vedno pa zraven čvekali. Torej vse, kar bi lahko počeli doma v dnevni sobi, a zakaj bi to počeli sami, če nas je lahko več :). 

Da bo vse teklo tako kot treba in se bomo imeli fajn, velja par osnovnih dogovorov:

1. NO DJS, NO MASTERS – Glasbena podlaga bo, kot playlista, za katero bo vsakič poskrbel nekdo drug. Predvajalnik je poljuben. Vzporedno emocionalno petje dobrodošlo :)

2. BRING YOUR OWN DR… – Ja, res je. Sam ne zdej vlačit platojev. Naj bo zmerno, za osebno porabo. Pa prosimo, da na koncu pospravite za sabo (mimogrede, recikliramo).

Ali

SELF SERVICE – Če ne prinesete svoje drinke ali vam jo zmanjka, bo na voljo samopostrežna pijača z obveznim prispevkom. Bodite fer.

3. FUDARA!!! – Hrana bo, veganska, en hod, dovoljene repete. Ni večerja, je bolj za čvaknit. Kuhar je lahko kdorkoli, po predhodnem dogovoru. Lonček z donacijo bo, prispevaj, če hočeš/zmoreš.

4. FILOZOFSKI MOMENT - Tvoje meje se končajo kjer se začnejo meje drugih. Ne bodi egotripaš, ne širi predsodkov, brez agresije. Mejmo se fajn.


Ne ždite doma sami, pridite ždet z nami.


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz