PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 5. julij 2014

20:00 - Sizifova buča
POGO NEVER ENDS FEST #7

 
Začetek poletja nam zopet prinaša Pogo Never Ends Fest. Festival, ki slovi po številnih vremenskih nevšečnostih je znan tudi po tem, da je v prejšnjih letih ponudil kar zajetno število punk bendov, ki segajo od Vardara pa do Triglava z vmesnimi popestritvami bendov iz Italije, Avstrije, Anglije... Letos je že sedmi Pogo po vrsti in prvi v Klubu Gromka. Klub Gromka, s punk-friendly atmosfero, ponuja idealen prostor za norenje in seveda POGO!
 
Dvodnevno dogajanje ponuja najmočnješi Line-Up do sedaj.

The Restarts
Vzhodno-londonski punk bend ustanovljen leta 1995, ki je znan po socijalno angažiranih tekstih. Prepotovali so ves svet ter se ustavili tudi v Puli na slavnem Monte Paradisu in v Zagrebu, kjer so poskrbeli za nepozabljive stage-dive, odlično razpoloženje in splošni kaos.
https://www.facebook.com/therestarts

Concrete Worms
Neustavljivi Punk'n'Roll trio iz Beograda, ženski vokal, hitri ritmi, preproste a učinkovite kitare, what more do you want?
 
Public Disgrace
Surovi Punk/HC bend iz Pule, formiran iz članov skupin Nulla Osta, Pasmaters, ex-Megabitch, DJ And The Wootchyak in Zmanjana Dica. Nastali so leta 2011 in od takrat imajo za seboj že kar nekaj evropskih turnej. 
 
Spunk On Toast
je bend, ki nadaljuje tradicijo hitre, melodične in angažirane hc-punk glasbe. Po 10 letih menjav glasbenikov se je leta 2012 s prihodom nove pevke končno konsilidiral v kompaktni kolektiv, ki nadaljuje s kreacijo udarnih kitarskih riffov, donečih bas linij in (pre)hitrih bobnarskih ritmov. Temu dodajo še žametni ženski vokal in prodorna besedila, ki v satirični maniri opozarjajo na notrajnje kotradikcije neoliberalnega kapitalističnega družbenega sistema in nedemokratičnost trenutne družbene ureditve.
 
Ponte de Carla
Hardcore punk skupina iz Šibenika. Nastali so leta 2006 in od takrat doživeli številne kadrovske spremembe, izdali 3 studijske albume, vmes razpadli ter se ponovno sestavili. Pred leti so se že ustavili v Ljubljani in tisti, ki pomnite ta koncert pomni te tudi pozitivno energijo, ki jo Dalmatinci oddajajo z odra.
 
Za zaključek festivala bo poskrbel DJ Bunny, ki nas s HC/Oi!/Punk hiti zabaval pozno v noč, morda tudi do jutra.
 
 

kontakt: total.idiots@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz