PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 14. junij 2014

22:00 -
LEFT IN RUINS (It) + INTRIGUE (Hr) + AGENDA (Nor) + MYTERI (Swe)

 AGENDA 

Norveški crusterji, ki so začeli igrati, ko naj bi se svet končal – decembra 2012. Njihova glasba združuje elemente skandinavskega hardcora in old school death metala. Pri založbi Negative Vibe Records so izdali 12'' LP z naslovom »Menneskehetens Massegrav« (Mankind's Mass Grave).
 
MYTERI 
So švedski crust bend z močnimi hardcore vplivi, združen leta 2013, ki glasbeno spominja na Tragedy, Ekkaia in From Ashes Rise. Gre za bivše člane bendov Eskatologia, Bombengrepp, Angelpiss in A Hundred Black Kites. Pri nas se bodo ustavili v sklopu evropske turneje z Agendo.
 
LEFT IN RUINS 
Italijani Left In Ruins od leta 2010 preigravajo surovi hardcore / powerviolence. Njihovi nastopi so kratki, hitri in glasni – kot se spodobi! Njihovi najnovejši izdaji sta 12'' LP in kaseta »Ghost« iz prejšnjega leta.
 
INTRIGUE
Hardcore punk bend z ženskim vokalom, ki ga sestavljajo bivši in trenutni člani bendov Dispro, Dying In This Place in In-Sane in ki ga lahko primerjamo z ameriškimi Punch. Njihova besedila so predvsem politična in anti-religijska.
https://www.facebook.com/intriguexband

 


kontakt: sabina.turk.90@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz