PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 20. september 2014

21:00 - Moonlee koncert
XAXAXA (Mak) + HIGH DIVE (ZDA) + LIBERATION SERVICE (Au)

XAXAXA

Makedonski punkrockerji Xaxaxa, ki jih poznamo tudi iz zasebe Bernays Propaganda, se vračajo v Ljubljano ob izidu nove, njihove tretje plošče »Sami maži i ženi« (Moonlee Records). Glasbo Xaxaxa zaznamujejo hitri in nabriti komadi, neposredna družbeno-kritična besedila, ki so odpeta v makedonskem jeziku ter vseprisoten pozitiven naboj, čemur se na novi plošči pridružuje še poštena doza melanholičnosti in melodičnosti, s čimer uspešno skačejo iz pričakovanj svojega žanra. Za vse ljubitelje Hüsker Dü, Dag Nasty, Rites of Spring, Leatherface. Xaxaxa bodo Ljubljano obiskali v okviru evropske turneje, ki bo trajala do konca oktobra.
http://xaxaxa.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pages/Xaxaxa/204165512960505
http://www.moonleerecords.com

HIGH DIVE
High Dive so queer-positive / power-pop / punk bend iz Bloomingtona, Indiana (ZDA), ki se brez težav radoživo sprehaja med punk, indie in pop zvoki. High Dive so svoj prvenec izdali za kultno založbo No Idea Records, sestavljajo pa jo člani skupin Defiance, Ohio, Good luck, itd. Za vse fane Defiance, Ohio, Against Me!, Mischief Brew... Na tokratni evropski turneji predstavljajo nov istoimenski EP, ki je izšel za Yo Yo Records.
www.highdivetheband.tumblr.com
www.highdivetheband.bandcamp.com
https://www.facebook.com/bloomingtonhighdive
https://www.youtube.com/watch?v=H3OErCd0Qf0

THE LIBERATION SERVICE
The Liberation Service iz avstrijskega Gradca prinašajo razposajeno indie / pop / folk / punk zmešanico, ki najbolj zažge ravno na koncertnih odrih. Frank Turner objame Defiance, Ohio!, in obratno. The Liberation Service so na evropski turneji skupaj z High Dive.
http://facebook.com/theliberationservice
http://theliberationservice.bandcamp.com/

Organizacija: Moonlee Records

 


kontakt: moonlee@moonleerecords.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto/Open je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz