PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

ponedeljek, 17. november 2014

18:00 - Human beans & Panda banda
LIFEWRECK (Gr) + DIRTY WOMBS (Gr) + THE RODEO IDIOT ENGINE (Baskija)

OB 18h začnemo z vegansko roštiljado, kjer bodo food ninje roštiljale za vse prave borce, ki pogrešajo dober roštilj tudi v takih mesecih kot je novebmer. Iz obale baje pridejo muffini, šušlja se, da je čokolada.  Samo za točne obiskovalce, za ostale - vroče oglje!

LIFEWRECK iz Aten žagajo starošolski powerviolnce/fastcore od 2012. Ne kompicirajo z inštrumenti in si ne dovoljujejo počasnih komadov. Oddajajo 100% antifašistično jezo, ki jo usmerjajo k aktualnim političnim težavam navadnega človeka in njegovemu pomenu v boju za boljši svet. V glavnem - piči miško!
https://lifewreck.bandcamp.com/
http://lifewreckhc.tumblr.com/
https://www.facebook.com/lifewreckhc

DIRTY WOMBS Iz Patrasa igrajo politični hardcore/punk od 2011, vendar se sami najraj deklarirajo kot grški, japonski hc/punk. Pričakujete hitre in šizofrenične komade, kvalitetno dozo punk rocka in občasne obiske d-beata!
http://dirtywombs.bandcamp.com/
http://dirtywombs.blogspot.com/

THE RODEO IDIOT ENGINE prihaja iz francoskega dela Baskije. Band je že nekaj časa na sceni, skozi čas pa je dobro izpilil svojo vizijo hardcora, ki obljublja kaotično in intenzivno sonično izkušnjo. Predvsem pa je njihovo interpretiranje tega žanra zelo raznoliko, saj skačejo od kaotičnih delov k atmosferičnim melodijam, od matematičnih predrkavanj k počasnim sludge delom. Bend je pravkar posnel novi album Consequences, to je njihova druga celovečerna plošča. FFO: Converge, Celeste, Botch, Shora,...
http://therodeoidiotengine.com
http://music.therodeoidiotengine.com
https://www.facebook.com/Therodeoidiotengine


kontakt: maltretator@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz