PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 7. oktober 2014

21:00 - Panda Banda
LORD SNOW (ZDA) + AFTERLIFE KIDS (GER)

Lord Snow (ZDA)
Lord Snow je trojec iz Chicaga, ki preigrava strasten screamo v stilu bendov iz prejšnjega desetletja, predvsem mislimo na Orchid, Portraits Of Past, Saetia,... Skratka gre za kaotično eksplozijo hrupa in nasilja. Njihov prvenec oziroma demo iz leta 2011 je požel veliko pozitivnih kitik in od takrat so nadaljevali z izdajami brez razočaranj. Lani je izšel njihov prvenec in letos so izdali split z Afterlife Kids, s katerimi so na turneji. Obe omenjeni izdaji sta našli dom pri založbi Adagio830!
https://lordsnow.bandcamp.com/

Afterlife Kids
(GER)
Nemški Afterlife Kids se tudi spogledujejo z nostalgično preteklostjo hardcora. Predvsem z kaotičnim hardcorom iz 90ih in če smo bolj natančni, skušajo zveneti kot bendi, ki so zaznamovali nemško sceno v tem obdobju. Definitivno se čutijo vzporednice ze  bendi kot so Arsen AKA König Der Monster, Systral in Acme. Tudi njihove izdaje so pod okrilnem nemške založbe Adagio830.
https://afterlifekidsmosh.bandcamp.com
https://www.facebook.com/afterlifekid...


kontakt: bevk.luka777@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz