PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 19. december 2015

21:00 - Predstava
TATOVI PODOB- POSLOVILNA,A RAZUZDANA TEHNOBURLESKA

Potem, ko smo The Feminalz v oktobrski epizodi po razdejanju Evrope (Gotofa je!) brutalno utopili še Frau Strapatz in v novembrski epizodi brali njena pisma iz onostranstva, se bomo v decemberski (sobotni) ediciji skozi zdaj že tradicionalno prazničen, večdelni in bogat program poslovili od umirajočega starega sveta.

Začenši ob 21.00 in vse tja do jutranjih ur bomo hedonistično secirali okorele socialne vloge, strahove, pričakovanja, želje, upe in mnoštvo preostalega, kar vas / nas je težilo v iztekajočem se letu.

Kdo ve, morda gre pa res za zadnjo, resnično poslovilno tehnoburlesko? In tiste, ki se nam bodo pridružili, bomo kratkočasili s kopico novih in starih točk, tiktakanjem, vekanjem in odštevanjem med dvema ognjema ter končnim plesnim DJ programom (The Feminalz Supreme Team), da vam bo omamljenim od plesa in ostalih psiho-intoksikacij lažje stopiti čez.

Ker pričakujemo razprodajo kart, se nam za rezervacijo oglasite na info@emanat.siUstvarjalci in izvajalci:
Feminalz: Crucial Pink, Mad Jakale, Mathilde Buns, Tristan Bargeld, H.P.D. (hormonal perturbator in decay), Cica-San, Rosa Dolores, Poppy Hopps, Rebellious KITCH Controversy
in gosti
Kostumografija: Urška Recer, Matic Hrovat
Maska: Tina Prpar (Tinka Pobalinka)
Izbor in originalna glasba: Nova deViator
Oblikovanje svetlobe: Urška Vohar
Video: WNDV, Vid Merlak
Produkcija: Emanat
v sodelovanju s Klubom Gromka
finančna podpora: Ministrstvo za kulturo RS, Mestna očina Ljubljana« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz