PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 7. februar 2015

21:00 -
SEDATIV (Hr) + BATTLEX (Slo)

Sedativ je najstniški speed metal napad iz Čakovca. Band so osnovali konec leta 2012 in kmalu napisali prvi komad ''Razarač''. Koncertno aktivni so šele dobro leto, vendar so v tem času odigrali že kar nekaj odličnih koncertov, kjer ne manjka pristne oldschool speed metal energije. Njihov prvi EP lahko poslušate na sledeči povezavi https://www.youtube.com/watch?v=4cbMURLk7CU.

BattleX so thrash metal band iz Maribora, ki thrash metal združuje z ostalimi metal primesmi. Njihov prvi EP The Point of No Return iz leta 2010 je bil bolj tradicionalno obarvan, po menjavi vokalista leta 2011 pa so se tudi stilsko precej spremenili. Nove komade boste kmalu lahko slišali na prihajajočemu albumu Imminent Downfall. Seveda pa jih lahko slišite že zdaj, če pridete na špil. Fantje obljubljajo brezkompromisno izvedbo in divjo energijo od začetka do konca!
https://www.youtube.com/watch?v=z-Hlq1jyOQ4


kontakt: maltretator@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz