PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 30. september 2015

21:00 - gROMKI oNKRAJ
GUILI GUILI GOULAG (Fr) + MENA (Slo)

GUILI GUILI GOULAG je čudaški eksperimentalen rock band, z vplivi afriške glasbe, kraut rocka, folka, dooma, punka..in mnogo drugih stvari. Sestavljajo ga bučna harfa, gruvi bas in primitiven bobnar. 

Glasbeniki živijo v Buslju in Parizu in so vpleteni v raznorazne underground projekte kot so Duflan Duflan, Spoilature, Art et Technique...S pomočjo 4 alternativnih založb (Mon cul c'est du Tofu, Rockeril Records, Cheap Satanism Records, Attila Tralala) je bend izdal svoj prvenec IBEXIB seštembra 2014.
Njihovi koncerti izgledajo kot mešanica tribala in nojza, z improviziranimi vložki. Trenutno delajo na materialu za novo izdajo.
brezplačen download albuma: http://moncul.org/bands/guili-guili-goulag
in še kako to izgleda v živo: https://www.youtube.com/watch?v=AlIWwiRl2N0
 
Predvozača bosta duo MENA, katerega sestavljata Marko Karlovčec in Uroš Rutar. Z vokalom, bučnimi bobni in kitarskim udrihanjem, včasih pa tudi z dvojnim kitarskim dronanjem vam primerno očistita bobniče za milozvočno nadaljevanje večera.
 
 
 


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto/Open je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz