PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 16. januar 2016

20:00 - Koncert
Stonalizejšn: CVETORAMŠAKBODIROŽA + DIDGE + STRIPELESS ZEBRA + SAMUEL BLUES

Po skoraj natanko enem letu se Stonalizejšen vrača kamenjat v Gromko! Skupaj bomo za nekaj časa pozabili na chemtrailse, iluminate ter migrante in se pozabavali ob prijetnih melodijah pop balad s pridihom progresivnega psypunka z elementi baletnega house techno metalnega indie rocka!

Kot vedno s seboj prinesite copate in klošaro dobrovljčka!
 
 
CvetoRamšakBodiroža (Boring sludge/doom chaos)
Alarmingly aesthetically displeasing band that plays as less riffs as possible in an irritatingly long time span.
 
 
Didge (Psychedelic madness)
Skupina Didge iz Kranja se giblje pretežno v art/prog rock vodah pod vplivi izvajalcev, kot so Pink Floyd, Genesis, Tool, King Crimson, Steven Wilson, Van Der Graaf Generator..., spogledujejo pa se tudi z najrazličnejšimi drugimi zvrstmi glasbe. Februarja letos so v Studiu SubArt posneli svoje prve demo posnetke, trenutno pa intenzivno delajo na studijskem prvencu.
 
Stripeless Zebra (Stoner / Sludge)
Stripeless Zebra is a Stoner/Sludge band from Slovenia. It was formed by Vid Pobegajlo (bass and back vocals) in June, 2014. With help of Martin Urevc (guitar), Aljaž Černe (vocals) and Tomaž Černe (drums) Stripeless Zebra started writing their own music. The band recorded an EP in Darči studio Subart, Kranj.
 
Samuel Blues (Blues/Grunge)
One man band, Samuel. S svojo kitaro kaže, da se kvaliteten blues da izvajati tudi kot solo izvajalec!
 
 
 


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz