PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

ponedeljek, 11. april 2016

20:30 - Panda Banda
ADDAURA (ZDA) + ANTLERS (EU)

Addaura je ameriški kolektiv ki ustvarja tako imenovani Kaskadiski black metal. Po domače povedano gre za black metal, ki je zelo atmosferičen in na trenutke prijetno melodičen. Predvsem gre za ritualen poklon silam narave, katerim je medji prav black metal žaner. Na turneji predstavljajo zadnji izdelek ...and the lamps expire izdan preko nemške založbe Vendetta.
http://addaura.bandcamp.com/album/and-the-lamps-expire

 

Antlers so mešana druščina, ki trenutno domuje v Leipzigu in združuje posameznike, ki igrajo oziroma so igrali v Sangre De Muerdago, Cop On Fire, Ekkaia, ColdWorld,...Gre za novi val evropskega black metala, ki se rojeva na ruševinah skvotov in anarhsitičnih idejah. Antlers so tudi atmosferičen black metal bend, ki je zelo osnovan na mid-tempo delih in ne strmi k besnemu blast-beat drvenju. Njihov prvenec je bil prav tako izdan za Vendetta records.
http://ntlrs.bandcamp.com/releases

Fašisti, nacisti, patrioti, homofobi, seksisti in vsi debili niste dobrodošli. Gromka je ANTI-FA cona!

 « nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz