PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

nedelja, 20. marec 2016

20:00 -
VISIONS OF WAR (Bel) + DISBAJA (Hr) + PAKT (Slo)

Visions of War so nastali oktobra 1996 v flamskem delu Belgije. Kmalu se jim je pridružil drugi vokalist s katerim so posneli dva dema, prvega v aprilu 1998 in drugega v decembru 1998. Po večkratnem razpadu, kaosiranjem s člani itd. (smoothie Corpus Christi, Hiatus, Counter Attack) nadaljujejo od leta 2004 s polno paro. Od takrat redno razbijajo odre in so še danes eden od bolj prvinskih crust bendov. Oldskul ekslpozivnost dveh vokalov zmešana s hitrim temačnim šopanjem bo direktna doza maščobe v žilo za vse ljubitelje bendov kot so Doom, Hiatus, Disrupt, Extreme Noise Terror itd. Pri nas so igrali leta 2008 na I. Balkanika Core Festu, leta 2011 v Gromkici, zdaj pa prihajajo v okviru evropske turneje. Pravkar so izdali nov LP Swine Parade.

 
Diskografija:
Split LP w/ Olho De Gato
Split LP w/ Mass Genocide Process
Split LP w/ Cop On Fire
LP 'Shit Parade'
split cd with MASS GENOCIDE PROCESS + bonus split with OKOTTA 7" + unreleased track
split cd with COP ON FIRE + bonus split with OLHO DE GATO
cd "Swine parade" Shitparade lp + King of swines lp
Compilation ep with Boycot , Point Of Few , PCP
Split 7" w/ Okotta
+ various compilation tapes...
 
 
Disbaja iz Zagreba roka D-beat hardcore punk hrup pod komando tovariša Atlije. Brezkompromisni rifi, kraja Disčarđa in Varukersa, a kljub temu paket totalno svežega in v živo čista energija! Pred kratkim so posneli utrgan 15min 7' Realm Of Absurd, katerega lahko poslušate na spodnji povezavi. Po novem se jim je pridružil Mitja iz Krlje/Seppuku na vokalu, tako da bo situacija nova tudi za tiste, ki ste jih že gledali po zagrebških skvotih.
 
Pakt prihajajo iz vrst Human Host Body, Melete, Anarho Terror Squad, Antikontra... Bend je začel 2015, a že pridno nabirajo kilometrino na odrih, tudi v Gromki so se že predstavili oktobra 2015. Igrajo d-beat po vzoru na raw hardcore/punk bende in trenutno promovirajo svojo prvo kaseto. ¡Poje Nika!
 
 


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto/Open je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz