PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 5. december 2015

20:00 - Koncert
VOODOO MULE + OORAL SEA + KORMORANA (vsi SLO)

V soboto 5.12. bomo v Gromki lahko potežkali avtohtoni kamen iz senčne strani Alp. Iz zaprašenih garaž, preko močvirnatega gozdovja, skozi doomače loge prihajajo zasedbe, ki vihrajo zastave umazanih riffov, katerim se sfuzzla še preden pade prvi pot izpod pazduh najstnice v prvi vrsti, katerim vonj plesnivih nogavic predstavlja vsakdanjik prebit v premajhnih prostorih za vaje in le to prenašajo precej možato, še več, presenetljivo ponosno.

Voodoo Mule (Matej, Matej & Jernej)
http://voodoomule666.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/voodoomule/?fref=ts


Mula črnih magij, katero jezdijo dolgolasec, kratkolasec in brezlasec, se na domači sceni razklada od leta 2009. Po krajšem zatišju se vračajo v nevihti, kjer se njihovi trmasti riffi razpodijo v največji ihti, psihadelična umazanija pa blaži pristanke težkotovornih peščenjakov.

Ooral sea (Slavc & Bufo)
http://ooralsea.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/ooralseaband/?fref=ts

 

Krškošentjernejski dvojec je do sedaj pustil švic že v marsikaterem underground klubu v Sloveniji, usta pa je odprl tudi poslušateljem Mladininega odra letošnjega Festivala Lent. Medtem ko Bufo z vso svojo nežnostjo udriha po bobnih in narekuje tempo, Slavc po strunah in mikrofonu krmari med navadnimi kamni ter ornk garažnimi skalami.

Kormorana (Lenč, Maks & Počo)
https://www.facebook.com/Kormorana-735736153215853/?fref=ts
http://radiostudent.si/kormorana

 

Ker je oko Sokolovo samo že malce slabovidno, je v dir poslalo svojo mutantsko dvoglavo ptico plenilko. Izpod njenih kril se po podgurskem vinorodnem okolišu zgrinjajo temne sence, veliko bolj strašljive od peronospore. Trio pospešeno drobi lehnjak, ki kot eden redkih na vodi plavajočih kamnin napoveduje tekočo gmoto, ki bo vsak čas treščila in se raztrashčila.

Na vhodu se bodo pobirali prostovljni prispevki.

Po koncertu bo ušesa pobožalo DJane TIGRESSE.

 


kontakt: jutubemula@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz