PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

nedelja, 18. september 2016

21:00 - R.A.F.A.L.
WARWOUND (UK) + DICKLESS TRACY (Slo)

 Začetki WARWOUND segajo v leto 1982. Po slaben dvoletnem delovanju se bend razide, za sabo pa pusti 3 demo posnetke. Od tega trenutka člani zasedajo mesta v bendih, pri katerih danes mirno lahko zapišemo pridevnik 'legendarni'. Najprej se dva člana pridružita The Varukers, ki posnamejo enega od albumov, ki jih danes uvrščamo v punk klasike: "Another Religion, Another War", na katerem se nahajajo določeni komadi iz repertuara Warwound, nato pa eden od niju bend zapusti in ustanovi 'female fronted' crust metal pionirje Sacrilege. Tri desetletja kasneje se se Warwound ponovno formira, tokrat v postavi smetane britanske punk scene: 

Kitara - Damian Thompson: Sacrilege/Varukers. 
Vokal - Rat Varuker: The Varukers / Discharge/ The Vile.
Bas - Ian Glasper: Thirty Six Strategies/ Decadence Within/Stampin Ground/Suicide Watch/Burnside/Flux of Pink Indians.
Bobni - Stevie James: Hellkrusher/Senile Decay/The fiend/Dogsflesh/The Vile.
Bend v svojem setu odigra kar nekaj komadov od Sacrilege. Ker se slednji izogibajo živih nastopov, je to ena od možnosti, da njihove komade ne poslušate samo na albumu :). Kakorkoli že, Warwound so trenutno v odlični formi, komur je UK d-beat/hardcore punk blizu, mu bo ta večer definitivno prava poslastica.
https://www.facebook.com/warwoundofficial/

DICKLESS TRACY, absolutno kultni death-grinderji, so stari znanci vseslovenskih (in okoliških) odrov, ki so konec avgusta  praznovali častljivo 19letnico, saj že od davnega 1997. leta brez kompromisa stresajo naše kosti in so verjetno eden prvih ekstremnih bendov iz Brežic. 
https://www.facebook.com/dicklesstracygrind/?fref=ts

 


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto/Open je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz