PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 9. september 2016

21:00 - Obletnica Metelkove
UROŠ + REVEREND HAZE + TELEPORT

Že 23 let je preteklo odkar ta naša/vaša Metelkova gnezdi v osrčju Ljubljane in seveda je rojstni dan tudi popoln izgovor za žuranje (poleg praznikov, krstov, porok, dihanja itd.) in kot priporočena priloga se tukaj ponuja ušesni napalm, katerega boste deležni tudi v domačem vzdušju Gromke, kjer bodo vaši slušni senzorji prepuščeni raznoliki in udarni kombinaciji domačih izvajalcev.

 
Uroš - experimental/death metal/disco/funk/?
 
V roke vzemite enciklopedijo glasbe, jo dajte v mikser ter končni produkt zlijte v zvočnike in boste dobili približek tega, kar Uroš ponujajo. Iz disca se prelevijo v funk, kar presekajo z death metalskim izpadom, ki se nato prelevi v parodijo na ogabne rock balade, kar začinijo še z odbitim in hiperaktivnim odrskim nastopom.
 
Reverend Haze - psychedelic/stoner rock
 
Kvintet, ki je korenine pognal v kultnem klubu MKNŽ, vztrajno hrani ušesa s svojevrstno interpretacijo stoner rocka, kateri ima na infuziji mešanico psihedeličnih vibracij in heavy metala, kar se kdaj spoji v zasanjano a hkrati agresivno zvočno mineštro.
 
Teleport - sci fi thrash metal
 
Mogoče ni očitno na prvi pogled, ampak thrash metal in znanstevna fantastika spadata skupaj kot zelje in sarma. Skozi svoj agresiven, unikaten in vesoljsko osmarjen thrash metal opevajo distopične vizije izvenzemeljskih srečanj s čimer ponavadi sprožijo planetarni pokol pod odrom.


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz