PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAsreda, 10. maj 2017

20:00 - Gledališče zatiranih
Forumska predstava: Status quo na trgu dela

Sta tvoja sedanjost in prihodnost negotova? Se ti zdi, da si v zosu, preprosto nemočen_na pri tem, da bi karkoli spremenil_a? Se doma, v šoli ali med prijatelji nisi imel_a priložnosti naučiti, kako se postavit zase na delovnem mestu? Hočeš, da delodajalci_ke nehajo izkoriščat svoje delavce_ke? Čutiš, kot da nimaš nobenih pravic, zgolj dolžnosti? Meniš, da si zaradi svojega spola še dodatno podrejen_a?

 
Če so te te besede nagovorile, ne zamudi enkratnega, neponovljivega, interaktivnega in edinstvenega dogodka, na katerem se bomo ukvarjali s tematiko prekernosti in izkoriščanja na delovnem mestu. Spoznali bomo konkreten primer, zgodbo ene od sodelujočih v gledališki skupini Vse ali nič.
 
Foto - Erik Školiber
Foto - Erik Školiber
 
Produkcija: Zavod Bob, gledališka skupina Vse ali nič.
Partnerji v projektu: Kulturno umetniško društvo Transformator, Društvo kulturologov Kult.co, Pekarna Magdalenske mreže, Gimnazija Bežigrad, Slovenska filantropija.
 
Sofinancira Mestna občina Ljubljana.
 
Predstava je del programa Sredino zatiranje v Gromki Kulturno umetniškega društva Transformator, ki enkrat mesečno gled-igralcem in gled-igralkam v ogled in diskusijo ponuja predstave, filmske projekcije ali delavnice, ki se vežejo na metodo gledališča zatiranih.
 


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz