PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 17. maj 2017

21:00 - R.A.F.A.L.
MOB47 (Swe) + 偏執症者 (PARANOID) (Swe) + CRUTCHES (Swe)

Swedish Heavy Mental Hardcore Mangel May(hem)

Mob 47 je eden izmed najbolj znanih in najbolj priljubljenih švedskih hardcore bendov. Uspelo jim je ustvariti izjemen zven, v katerega so vpletli močen vpliv Discharge v kombinaciji z hitrostjo amerškega hard corea ala DRI in Gang Green ter se oblikovali v enega od hitrjših in najbrutalnejših hard core bandov. Njihov stil se najraje označi z "mangel", kar v prevodu iz Švedščine označuje pranje perila z valjčkom. Mob 47 so od svojega nastanka 1982 kar nekajkrat zamenjali postavo, a hrbtenico benda je vedno predstavljal Åke Henriksson. Trenutno ima bend tričlansko postavo, Åkeju na vokalu in na kitari družbo delata še Christer Lindholm/Chrille na bobnih in pa nov basist Christoffer Larsson, ki ga je (bilo) moč opaziti tudi v bendih Driller Killer, Lautsturmer, Korsfäst in Voidfiller.
http://www.mob47.se/
https://www.facebook.com/mob47/
https://www.discogs.com/artist/261444-Mob-47

偏執症者 (Paranoid), nori švedski trojček, je surovi hardcore punk /metal bend iz Froson, Östersunda. Nastali so 2012 in nemudoma postali ena od najbolj perspektivnih in priljubljenih skandi crust punk skupin mlajše generacije. Temelj benda predstavlja divjaški zvok, kombinacijo Disclose hrupa z black metal stilom Venom, čisti kaos besnega D-beata. 偏執症者 (Paranoid) so enostavno združujejo najboljšo tradicijo švedskega råpunka in glasne japonske norosti.
http://www.pndftw.com/
https://www.facebook.com/pndftw/?fref=ts

Crutches so anarho crust hardcore punksi, situirani v Malmö na jugu Švedske. Moči so združili leta 2010 pod okriljem kolektiva "Scam everything". So netipičen aktivistično usmerjen bend, ki v živo pooseblja kaos in neavtoritarnost, še najboljše jih opisuje beseda "Tsunami" kakor so tudi poimenovali svoj prvi 7''. Definitivno še en bend, ki nadaljuje tradicijo grobega jeznega švedskega zvoka. 
http://crutches666.blogspot.si/
https://www.facebook.com/crutches666/?fref=ts
https://crutches666.bandcamp.com/

Obeta se nam vrhunski koncert, ma da se Gromka trese!


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz