PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 9. februar 2017

21:00 - Koncert
PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA (Ljubljana)

 Po lanskoletnem razprodanem koncertu v Kino Šiška in napoljnenih Križankah se Prismojeni profesorji bluesa vračajo na manjša klubska prizorišča. Tradicionalni zimski PPB koncert v Gromki bomo tokrat izvedli kar dvakrat - v četrtek, 9. februarja in v petek, 10. februarja.  

POMEMBNO!

V izogib gneči na vhodu in neprijetnim situacijam zaradi napolnjene dvorane tokrat uvajamo rezervacije!

Vstop si lahko zagotovite z rezervacijo na e-naslov: klub.gromka@gmail.com s pripisom dneva koncerta, torej ALI četrtek ALI petek. Število vstopnic je omejeno. 

Štiričlanska zasedba z imenom »Prismojeni profesorji bluesa« igra energičen blues, ki se mu lahko zgodi, da postane psihadelični rock ali ritmični funk. Bendu specifičnost dodajo distorzirane orglice, ki popeljejo že tako veselo in energično muziko do pravih čutnih ekstaz. Dolžina skladb in posledično koncerta je navadno odvisna od trenutnega razpoloženja. Čeprav ima skladba neko določeno trajanje, se ob dobri energiji njena dolžina poveča tudi trikrat, skrajša nikoli. Njihov repertoar je sestavljen iz avtorskih skladb, sem ter tja pa se na njihovem glasbenem meniju znajde tudi kakšna priredba tujih izvajalcev, njihovih idolov, kot na primer legendarnega rock kitarista Jimija Hendrixa in blues velikanov Freddija Kinga ter Muddyja Watersa.

https://www.facebook.com/prismojeniprofesorji.bluesa
http://www.radiostudent.si/glasba/koncert-v-%C5%BEivo/prismojeni-profesorji-bluesa

Prismojenci so:

Zlatko Đogič-bobni
Miha Ribarič-bas
Julijan Erič-kitara, vokal
Miha Erič-orglice, vokal

 


kontakt: klub.gromka@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz