PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 24. marec 2017

20:00 - Koncert
CAVA (Slo)

 Cava je zasedba brez okvirjev, ustvarja svobodno glasbo, pri kateri pa je esencialen groove in ekstatičen občutek. Cava je čorba Santane, Floydov in kvazifunka, povaljanega v umazan bluz, ki jo ustvarjajo Matej Potokar - lead kitara, vokal; Nikola Cava Kail Popovič - kitara, lead vokal; Jošt Lampret - bas, hrup, vokal; Nel Daugul - bobni, hrup; Matic Fortuna - saksofon in gostja na vokalu - Petra Pelemiš!

S čudovitimi solažami, virtuoznimi bas linijami, živimi ritmi in zakajenim soulful vokalom odkrivajo nove dimenzije starega sounda, s kompozicijo pa v vsakem komadu predstavijo novo zgodbo.

Stilsko ujemanje, ljubezen do glasbe in prekomerna odpuljenost je rdeča nit, ki jih vodi skozi spekter odtenkov jazza, bluza, funka, latino, rokenrola, progresije, soula itd. Cava je zasedba brez okvirjev, ustvarja svobodno glasbo, ujeto v sam svoj žanr, pri kateri pa je esencialen groove in ekstatičen občutek.

https://www.facebook.com/WeAreCava/« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz