PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJApetek, 5. maj 2017

20:00 -
MONOX (Hr) + ERUPTION (Slo) + KREMATORIUM (hr) + CZAAR (Hr)

Ogrevanje za metalsko poletje na morju!

V sodelovanju z reškim društvom Ri Rock pripravljamo nekakšen warm up za festival Dark ''O'' Metal, ki se bo v hrvaški Reki odvijajl med 14. in 15. Julijem. Na koncertu se bodo tako predstavili štirje bendi, ki bodo igrali tudi na festavilu – reški Monox, Czaar in Krematorium, ter ljubljanski Eruption.

MONOX
Moderen death metal, ki ga igrajo Monox, črpa svoj navdih iz bendov, kot so Gojira, Cynic, Death in Meshuggah. Gre za enega bolj zanimivih in perspektivnih hrvaških metal bendov v zadnjih letih. Nase so prvič opozirli leta 2009 z EP-jem ''Ending-Begining'', resneje pa leta 2015 z dolgometražnim prvencem ''Perception Changes'', ki je požel navdušenje kritikov tako na hrvaškem kot tudi v tujini.
https://www.facebook.com/MonoxOfficial/
https://monox.bandcamp.com/

 

ERUPTION
Ljubljanska zasedba bo svoj najnovejši album izdala le nekaj dni pred koncertom, prvič pa ga bo možno poslušati dan prej, v sklopu Kadilnice of Death. Na koncertu lahko tako pričakujete live premiero dobršnega dela novega albuma. Z novim materialom so Eruption naredili korak v smeri ameriškega power metala, še vedno pa se brez zadržkov poslužujejo svojih thrash oprijemov.
https://www.facebook.com/EruptionMetal/
https://eruptionthrash.bandcamp.com/

 

KREMATORIUM
Peterica thrasherjev je aktivna od leta 2009, za seboj pa ima dve demo izdaji in album ''Body Bags'' iz leta 2015. Preigravajo oldschool thrash, ki v živo obeta presežek energije, v obliki ostrih riffov, hitrih tempov in pissed-off vokala. Thrash!
https://www.facebook.com/krematoriumRI/
https://krematoriumri.bandcamp.com/

 

CZAAR
Czaar svojo glasbo opisujejo kot sweet-thrash metal in se žanrsko ne omejujeo radi. Člani  so se med drugim kalili v hrvaških metal bandih kot so Castrum, Gorthaurs Wrath in Ashes You Leave.
https://www.facebook.com/CZAAR.stari.panj/?pnref=lhc« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz