PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAponedeljek, 31. julij 2017

21:00 - R.A.F.A.L.
VISIONS OF WAR (Bel/Ger) + VEHEMENCE (Fr)

 VISIONS OF WAR so nastali oktobra 1996 v flamskem delu Belgije. Kmalu se jim je pridružil drugi vokalist s katerim so posneli dva dema, prvega v aprilu 1998 in drugega v decembru 1998. Po večkratnem razpadu, kaosiranjem s člani itd. (smoothie Corpus Christi, Hiatus, Counter Attack) nadaljujejo od leta 2004 s polno paro. Od takrat sicer menjavajo postavo benda, a redno razbijajo odre in so še danes eden od bolj prvinskih crust bendov. Oldskul ekslpozivnost dveh vokalov zmešana s hitrim temačnim šopanjem bo direktna doza maščobe v žilo za vse ljubitelje bendov kot so Doom, Hiatus, Disrupt, Extreme Noise Terror itd. 
https://www.facebook.com/Visions-Of-War-187493521310600/?fref=ts

 Po drugi strani pa se VEHEMENCE prvič ustavljajo v naših krajih. So mlad, DIY blackended crust bendič iz  Francije, natančenje iz Nancy in Marseille, ki je letos povil prvenec, split plato z švedskimi Vicious Irene. "Doom laden, shredding and distorted grind-metal-punk with an overall dystopian atmosphere. There's heaps of sludge and screamo-core every now and then and the whole musical package is a brutal grinder … especially live, this band manage to build up a wall of apocalyptic noise and mayhem. "  
https://www.facebook.com/Vehemence-Crust-208349219676481/


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz