PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAčetrtek, 25. januar 2018

21:00 - R.A.F.A.L.
G.I. JOKE (Be) + KRLJA (Hr) + DICKLESS TRACY (Slo)

Belgijci G.I.JOKE si z Agathocles delijo tri stvari - oba benda izhajata iz mesta Geel,  v obeh bendih je še donedavno igral bobnar Nils in skupaj so izdali split album AGATHOCLES//G.I.JOKE (2014). G.I.JOKE so nastali leta 2005, razpadli 2008 in se ponovno združili 2013. Poleg omenjenega albuma so izdali še split CD in kaseto z Uitschot. Čaka nas konkretna doza old school grindcora, v dobri stari belgijski maniri.
https://boohooblastreaming.bandcamp.com/album/agathocles-g-i-joke
http://www.youtube.com/watch?v=qhxzmkPzuTw

KRLJA iz Zagreba so hitro mračno zlo, ki razsaja od 2009. Igrajo svojevrstno mešanico death metal/grind&crusta. Izdali so dva albuma "Grind World Order" (2009) in "Psalms of The Eater God" (2013). Pričakujemo lahko grind as fuck!
http://www.facebook.com/krlja.grind
http://krlja.bandcamp.com/album/grind-world-order

DICKLESS TRACY, absolutno kultni death-grinderji, so stari znanci vseslovenskih (in okoliških) odrov. Letos so  praznovali častljivo 20letnico, saj že od davnega 1997. leta brez kompromisa stresajo naše kosti in so verjetno eden prvih ekstremnih bendov iz Brežic. 
https://www.facebook.com/dicklesstracygrind/?fref=ts« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz