PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 16. marec 2018

20:00 - Gverila Teater
GVERILAFLIX

 Gverila Teater predstavlja: GVERILAFLIX
(improvizirana celovečerna predstava v izvedbi Gverila Teatra)


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

To zimo na Gverilaflix prihaja paket novih improviziranih serij, ki slovijo po vrhunski produkciji, zvezdniški igralski zasedbi, razkošni kostumografiji in idilični scenografiji. Ker vam Gverilaflix nudi ogled vsebin »on demand,« boste lahko po kratkem predlogledu svežih vsebin sami izbirali, katera serija je vredna petkovega »binge-watcha« v Gromki.
Nič več mrkega in distopičnega gledanja v Črno ogledalo – zdaj so na vrsti bolj Čudne stvari! Vabljeni v našo Hišo iz kart, kjer bomo Mojstri ničesar Hudo grešili (a ne tako hudo kot Narkosi). Zatorej Bolje, da pokličete Saula in Bojana Konjmoža ter ju povabite na nepozabno uporabniško izkušnjo – Gverilaflix in chill!
Dresscode: Oranžna je nova črna


Mnenja kritikov:
»Verjetno najboljša igra Cafute Mačka do sedaj!« - Jošt Cafuta Maček, vloger in influencer
»Vredno je bilo zapustiti domači kavč. Stoli v Gromki so kakor vino – bolj so stari, boljši so.« - Klara Kavč Krompir, občasna obiskovalka
»Absolutni 'must-see,' zabavno od začetka do konca!« - Brent Hankings, uporabnik IMDbja o filmu Lego Movie

V glavnih vlogah: Jošt Jesenovec (3x dobitnik Šolskega globusa za scenografijo), Sara Gorše, Eva Štrukelj, Petra Ajdovec, Dan Pikalo, Liza Berden, Olivija Grafenauer, Petra Pance (dobitinica Zlate mašine za glavno otroško vlogo), Jošt Cafuta Maček, Luka Perpar (dobitnik Voskarja za režijo), Timotej Turk Dermastia.

Soundtrack: Luka Seliškar
Mojster luči: Peter Šanovič« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto/Open je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz