PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 9. november 2018

21:00 - R.A.F.A.L.
RUINAS (Argentina) + MatraK AttaKK (Be) + ASCIDIE (Fr)

Ruinas prihajajo iz Buenos Airesa in preigravajo apokaliptični in mizantropični stenchcore crust. Rado se jih primerja z Amebix ali Axegrinder, predvsem zaradi bendovega simpatiziranja z death metal riffi. Ruinas se od drugih proto-crust skupin ločijo ravno zaradi počasne in ritmične raznolikosti, vse skupaj pa zaokroži globok grlen zven ene najboljših vokalistk crust punk scene. Za vse duše, ki se šibijo pod neznosno težo bivanja.

https://www.facebook.com/ruinas.stenchcrust
https://ruinas-metalcrust.bandcamp.com

Skvoterji MatraK AttaKK prihajajo iz Liega, trenutno alternativni sceni najbolj naklonjenega mesta v Belgiji. MatraK AttaKK so prava energijska bombica, ki zase pravi, da so "Anarchogrind/crust, anarchafeminist, queerfriendly, antipsychiatric band".  Definitivno nadaljujejo tradicijo dobrega belgijskega starošolskega crusta, katerega se je preprosto nemogoče naveličati. Eksploziven nastop in diy drža, enostavno popoln paket.  

https://matrakattakkcrust.bandcamp.com
https://www.facebook.com/matrakattakk

Ascidie  so dokaj nov bendič na sceni. Tako kot večina novejših bendov, ki prihajajo iz Francije, se tudi oni glasbeno naslanjajo na poenostavljen, dokaj nekompliciran punk z nekoliko hripavim, a še vedno razločnim vokalom. Nabrijani pank, pravšnji za pogo v prvih vrstah.

https://ascidie.bandcamp.com/releases« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz