PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 23. marec 2018

22:00 - Koncert
FRENKIE x KONTRA x INDIGO + Koolektiv Crew + VAZZ + samSara

Po velikih koncertih v Beogradu, Sarajevu in Tuzli FRENKIE, KONTRA in INDIGO prihajajo v Ljubljano, da tudi tu v živo predstavijo svoj novi album Egzil. Album, ki so ga posneli v Tokiju na Japonskem in ga izdali decembra lani, je naletel na odlične kritike publike.

Domač support:

Koolektiv Crew

Koolektiv crew sestavjajo, duo Siknes, trio 3.Štuk Bengrz, Jura a.k.a. Tihi mož in F-Raw Blanka. Kot antiheroji združujejo svoje moči in se skupaj borijo za pravico do trših zvokov. Po zaslugi Jure, ki je nedolgo nazaj odkril svoj nov super power, ustvarjanje mastnih beatov, so hiphop antiheroji stopili skupaj in odkrili moč kolektivnega soustvarjanja. Cool je bit aktiven, kul je koolektiv.

VAZZ aka mladi prešeren!
https://www.youtube.com/watch?v=7PvXEucoPrQ

/// DJ PROGRAM:

DJane samSara

V večer nas bo zapeljala DJane samSara, ki se je kot DJ-ka profilirala skozi DJ dvojec SaraiEva, v katerem z Evo rolata hiphop, breakbeat in funk, sama pa se navdušuje še nad bass glasbo, footworkom in housom.

Indigo

Indigo se je kot najmlajši član FM JAM ekipe začel pojavljati za mix pulti in navdušil z dinamičnimi seti in spajanjem različnih žanrov bass glasbe. Pozornost je pritegnil s svojim prvim mixom, ko je zmagal na tekmovanju, ki ga je organiziral pionir Dubstep glasbe - britanski producent Benga. Indigo je kmalu zakorakal tudi v producentske vode in se podpisal pod zadnja dva albuma Putanja in Egzil, ki so jih v Berlinu in Tokiju posneli s Frenkijem in Kontro.« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz